Diensten

Hieronder vind je de diensten die ik aanbied en kun je mijn werkwijze vinden.ย 

From MISS to MRS

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Je bent je aan het orienteren voor een visagist en haarstylist. Je zou mijn stijl kunnen omschrijven als elegant, tijdloos en klassiek. Ik zorg er voor dat jij als bruid de mooiste versie van jezelf word. Het is voor mij erg belangrijk dat jij je ook echt mooi voelt.ย ย 

๐‹๐จ๐จ๐ค ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐ข๐Ÿ๐ฎ๐ฅ! Mijn bedrijfsnaam staat precies voor datgene wat jij als aanstaande bruid wilt op jullie onvergetelijke dag!
๐๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž Mijn passie voor make-up & hairstyling, samen met mijn enthousiasme zorgen ervoor dat ik er alles aan zal doen om er niet alleen voor te zorgen dat jij er prachtig uit ziet, maar ook dat jij je prachtig voelt! Ik houd ervan om elkaar eerst te leren kennen, zodat ik samen met jou kan kijken op welke manier we jou het meest kunnen laten stralen.
De ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™š๐™™๐™ฌ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง en mijn ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™ก๐™ž๐™œ๐™š, ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ๐™ฅ๐™–๐™  zorgen ervoor dat je je op je gemakt voelt! Een bruiloft is al stressvol genoeg.
Als gediplomeerd International Make-Up Artist and Hairstylist, werk ik uitsluitend met de beste merken.

Kennismaking ||

Leuk, je hebt contact met me opgenomen en we plannen samen een kennismakingsgesprek in. Dit plan ik meestal telefonisch in en tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we eigenlijk wie je bent, je wensen voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up. Ik vertel je hoe ik werk, met wat voor producten ik werk en wie ik ben natuurlijk. Dit duurt gemiddeld ongeveer 30 minuten.ย 

Boek nu snel
voor jouw grote dag
in 2024/2025/2026

Voor jou fantastische dag verzorg ik graag jou bruidsmake-up en of bruidskapsel. Ik zorg er voor dat je er niet alleen mooi uit ziet maar ook dat jij je mooi voelt!

Heb je nu een feestje, een bruiloft of een fotoshoot? Ik verzorg graag jou make-up voor deze dag.

Ook voor feestjes, fotoshoots of een andere speciale gelegenheid kan ik er voor zorgen dat jou haar de gehele dag mooi blijft zitten.

Wil je graag een fotoshoot? Sinds kort is Look Beautiful ook te boeken voor fotoshoots. Deze zullen in de studio gehouden worden.

ย 

"Je voelt je bij haar helemaal op je gemak en kan altijd bij haar terecht"

Wat klanten zeggen over Look Beautiful

Look Beautiful, oftewel Shymada, heeft op onze bruiloft mijn haar en make-up verzorgd. En met superveel plezier! Vanaf het eerste proefkapsel tot de whatsappjes na de tijd. We hebben ontzettend veel lol gehad. Maar waar het natuurlijk om gaat, mijn haar en make-upโ€ฆ ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld in mโ€™n leven. Wat geweldig, zo mooi mogelijk op de mooiste dag van je leven. Dat wilt toch iedereen?! De hele dag zat mijn haar en make-up goed, zelfs tijdens het avond feest niet meer hoeven bij te werken. Waterproof mascara gebruikt voor de kleine traantjes die uiteindelijk toch ook nog zijn gekomen. Alles was perfect. Dankjewel lieve Shymada!

Shymada is in รฉรฉn woord fantastisch! Vanaf de eerste kennismaking was ze enthousiast, open, en behulpzaam met het zoeken naar de perfecte mogelijkheden voor haar en makeup. Geen vraag blijft onbeantwoord, ze geeft advies als je ergens niet helemaal uitkomt, en stelt je constant op je gemak - je voelt je bij haar helemaal op je gemak en kan altijd bij haar terecht.

Tijdens onze proef probeerde ze verschillende looks net zolang totdat ik helemaal tevreden was. Het is voor haar het allerbelangrijkst dat jij als bruid je helemaal perfect voelt. Ze is flexibel en gaf mij een paar sterke opties die gebaseerd waren op ons moodboard, en ze dacht mee over hoe we de look nog specialer konden maken! Ze begreep duidelijk erg goed wat ik in mijn hoofd had.

Op de dag zelf kwam ze met zoveel warmte en liefde binnen dat alle zenuwen meteen verdwenen! Ze heeft bij mij een prachtig romantisch kapsel met vlechten, krullen en extensions gemaakt, gecombineerd met een natuurlijke makeup look zonder dat het voor mij teveel voelde. Het is ook de hele dag PERFECT blijven zitten, ook tijdens dansen!

Ik ben haar eeuwig dankbaar voor haar aandeel in onze trouwdag, en zou Shymada voor iedere bruid aanraden!

Shymada is echt een topper. Zelfs op de dag van onze bruiloft bedachten we nog hoe mijn haar nรณg mooier kon. Ze improviseerde ter plekke en het resultaat scoorde hoge ogen. Ze is heel lief, betrokken, eerlijk, goed voorbereid, werkt heel netjes en zorgvuldig ennnnโ€ฆ ze is niet meteen tevreden. Ze ziet de kleinste details en laat je niet opstaan totdat je de mooiste versie van jezelf bent. En het is gewoon heel fijn dat ze lekker naar je toekomt. Kortom, ik straalde op de mooiste dag van mijn leven en dat was mede dankzij deze professional.
ย 

Shymada was vanaf het begin verwelkomend en professioneel. Ze had vooraf een moodboard opgesteld zodat we wisten waar we aan toe waren. Haar stijl is elegant, tijdloos en klassiek, zonder te plamuren. Ze heeft mij prachtig opgemaakt, met goede producten en veel kennis. Daarnaast heeft ze ook mijn (eigenlijke te korte) haren kunstig opgestoken. Wij waren ontzettend tevreden met Shymada en raden haar zeker aan aan toekomstige bruiden!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op!โ€‹โ€‹